Bistro de la Peau

2020 wordt het jaar waarin de Pels om de maand op een zondagavond zal transformeren tot een bistro. Gastchefs zullen een drie tot vier gangen menu serveren. Volg op deze pagina wie er wat en wanneer zal koken. Reserveren kan voor maximaal 4 personen onderaan deze pagina door middel van het betalen van de menuprijs van € 29,50 per persoon. Dranken reken je af op de avond zelf.

De eerstvolgende bistro avond zal niet plaatsvinden op zondag 5 april maar wordt, corona volente, verplaatst naar zondag 3 mei om 19:30 uur. Klik onderaan de pagina om te reserveren.
Het dessert in mei wordt veranderd naar een gember whisky taart met kardemom ijs.

Mocht je al geboekt hebben, laat dan even weten of je mee doorschuift of geld terug wilt.

Houd (af)stand,
Maarten.

De Chef

3 mei – Rosan Hollak
Aanvang 19:30 uur – prijs € 29,50

Het menu

Algerijnse bietensoep

Marokkaanse kip met couscous en tajine

Gember whisky taart met kardemom ijs

Wil je op de hoogte gehouden worden over een Bistro de la Peau avond? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Reserveer hier:

Enig resultaat