Bistro de la Peau

2020 wordt het jaar waarin de Pels om de maand op een zondagavond zal transformeren tot een bistro. Gastchefs zullen een drie tot vier gangen menu serveren. Volg op deze pagina wie er wat en wanneer zal koken. Reserveren kan onderaan deze pagina door middel van het betalen van de menuprijs van € 29,50 per persoon.

De eerstvolgende bistro avonden zullen plaatsvinden op zondag 2 februari, 5 april en 7 juni om 19:30 uur. Klik onderaan de pagina op de gewenste avond om te reserveren.

De Chefs

2 februari – Koosje Heurter
5 april – Rosan Hollak
7 juni – Riet Kint (van Restaurant Kint & Co in Paal)
Aanvang 19:30 uur

Het menu van 2 februari (onder voorbehoud)

Biet, gekarameliseerde sinaasappel, waterkers, Puy-linzen,
gezouten citroen, dille, geitenkaas &
toast met makreelceviche en citroenmayonaise
+++
Stoofvlees (wildzwijn of rund – afhankelijk van het aanbod)
met knolselderijpuree en Koosjes zuurkool
+++
Puur chocoladetaartje met pastis-vijgen en dikke room

Wil je op de hoogte gehouden worden over een Bistro de la Peau avond? Meld je dan aan voor de nieuwsbrief.

Reserveer hier:

Toont alle 3 resultaten